Home        Sitemap        Contact        Mail een vriend(in)        Route                                     

ASSESSMENTS

 

“Eén van uw vaste medewerkers wil na enige tijd in dezelfde functie te hebben gezeten, graag doorgroeien. Intern staat er een mooie vacature open. Normaalgesproken zou deze promotie een logische stap zijn voor deze medewerker. De persoon in kwestie heeft altijd goed werk verricht en is een belangrijke schakel geworden binnen uw organisatie. U twijfelt echter nog aan de geschiktheid; is het niet te vroeg voor uw medewerker, of heeft uw medewerker juist kwaliteiten op een ander terrein? Een lastig vraagstuk, u wilt ook niet zomaar deze loyale medewerker afwijzen.”

Assessments worden vaak ingezet ten behoeve van nieuw aan te nemen medewerkers, maar het kan ook worden gebruikt voor uw huidige medewerkers. EASY2B heeft samenwerkingsverbanden met ervaren specialisten als het gaat om assessments. Een opdracht wordt bij dat assessmentcenter ondergebracht met de grootste relevante expertise.

EASY2B heeft gedurende het gehele traject een controlerende rol en geeft in overleg met de uitvoerende partner feedback naar de betrokken partijen in een rapport.

Mocht u geďnteresseerd zijn in een assessment voor uw huidige danwel toekomstige medewerker, neem dan contact op.

Terug naar de diensten van EASY2B

Postbus 105 - 8000 AC ZWOLLE - Tel. 038 - 420 19 98 - Fax. 038 - 850 12 57 - info@easy2b.nl

Copyright (c) 2005 EASY2B. All rights reserved.