Home        Sitemap        Contact        Mail een vriend(in)        Route                                     

INTERIM

 

"Indien u voor een specifieke periode professionele ondersteuning wilt hebben, op  bijvoorbeeld recruitment, training of HRM dan kunt u ook een beroep doen op EASY2B. Een overbrugging tot u een nieuwe medewerker heeft aangenomen, of vanwege piek of ziek periodes".

EASY2B is in staat om u werk uit handen te nemen. Het uitvoeren van uw recruitmentprocessen van A t/m Z, het voeren van functioneringsgesprekken, het plegen van acquisitie en/of relatiebeheer zijn enkele voorbeelden waarbij EASY2B u ondersteuning kan geven.

Na een volledige en concrete formulering van uw behoefte wordt er een samenwerkingsovereenkomst opgesteld. In deze overeenkomst worden taken, doelstellingen, verhoudingen etc. gedefinieerd, zodat alle partijen weten wat er van elkaar verwacht kan worden. De flexibiliteit van EASY2B biedt veel mogelijkheden voor tijdelijke behoefte aan ondersteuning.

EASY2B beschikt over een geldige V.A.R. voor te ondernemen interim activiteiten. Bestaat er een situatie binnen uw organisatie waarin dergelijke tijdelijke ondersteuning gewenst is? Neem dan vrijblijvend contact op.

Terug naar de diensten van EASY2B

Postbus 105 - 8000 AC ZWOLLE - Tel. 038 - 420 19 98 - Fax. 038 - 850 12 57 - info@easy2b.nl

Copyright (c) 2005 EASY2B. All rights reserved.