Home        Sitemap        Contact        Mail een vriend(in)        Route                                     

OUTSOURCING

 

"Een medewerker, die zich altijd 100% inzette, is op enig moment niet meer betrokken bij de organisatie. U gaat met deze collega aan tafel en u maakt afspraken, met als uitgangspunt er “samen uit te komen”. Toch zit u na enige tijd weer met elkaar aan tafel. Het voelt voor de medewerker nog steeds niet zoals het hoort. U merkt zelfs dat ook anderen hinder ondervinden van deze houding. Sterker nog, er dreigen collega’s mee te gaan in deze negatieve spiraal. Wat nu?".

Deze (herkenbare) situatie kan opeens een langslepende, energievretende en kostbare kwestie worden met veel persoonlijk leed. EASY2B kan hierbij de juiste steun bieden om als onpartijdige gesprekspartner voor alle betrokkenen een uitkomst te bieden.

Voor de persoon in kwestie is intern een andere functie bekleden misschien een oplossing. Maar misschien is vertrekken naar een nieuwe werkomgeving/werkgever een nog betere oplossing? Dat zal in een individueel traject geďnventariseerd moeten worden.

EASY2B is uw gesprekspartner maar is ook uw bemiddelaar als er gezocht moet worden naar een nieuwe werkomgeving/werkgever.

Terug naar de diensten van EASY2B

Postbus 105 - 8000 AC ZWOLLE - Tel. 038 - 420 19 98 - Fax. 038 - 850 12 57 - info@easy2b.nl

Copyright (c) 2005 EASY2B. All rights reserved.